Search here...
TOP
Kizomba feest Amsterdam

Kiz Unique – Your Kizomba, Tarraxinha & Urban Kiz Party in Amsterdam

Kizomba Blog presenteert met trots haar tweede kizomba evenement in Amsterdam! Want na een SOLD OUT first edition konden we natuurlijk achterover gaan zitten. Dit smaakt naar meer!

Een kleine introductie
De liefde voor kizomba werd zo groot dat ik het niet meer voor mijzelf wilde houden, dit moet gedeeld worden met de buitenwereld. Begin december 2017 begon ik met de eerste voorbereidingen. Ik vertelde over Kiz Unique aan Owen een bevriende kizomba verslaafde en hij besloot on the spot mijn zakenpartner te worden. Na een aantal gesprekken met locaties, besloten we in zee te gaan met Studio K in Amsterdam.

Gratis parkeren, bereikbaar met het OV en ook goed te bereiken als je in het centrum woont en met de fiets wilt komen.  Ideaal!

We hebben over alles nagedacht, elk detail moet gewoon tot in de puntjes verzorgd worden. Maar naast het vinden van een locatie was onze tweede prioriteit de DJ’s. Tijdens onze eerste editie hebben we gekozen voor DJ Dameri en DJ RYZE. Deze tweede editie gaan we voor DJ David Ruela en DJ RYZE, wederom een combinatie waarin we 100% geloven.

Jouw avond hebben wij tot in de puntjes verzorgd.

• Gratis parkeren – CHECK
• Goed bereikbaar – CHECK
• De fijnste DJ’s – CHECK
• Taxidansers – CHECK

Over taxidansers gesproken! Daar is natuurlijk ook over nagedacht en ondanks dat Owen en ik er compleet anders over denken, zijn we tot een compromis gekomen. Er zullen heren aanwezig zijn van Castle of Dance en Casanova (sommige komen undercover)! Natuurlijk doen wij onze uiterste best om een zo goed mogelijke balans tussen dames en heren te houden. Dus dames vergeet niet om mannen uit te nodigen 😉

TICKETS

Tickets kan je online kopen in de presale voor €10,00 (ex service kosten).
Koop je tickets online

Aan de deur is de prijs €13,-.

Volg ons Kiz Unique evenement op Facebook om op de hoogte te blijven van alle details!