Search here...
TOP
Recensie

Recensie: Be-Kiz 2 year anniversary

Op 28 januari was er een feestje in Badhoevedorp, BE-Kiz was namelijk jarig! In januari bestonden ze twee jaar en dat vierden ze met een ‘African Edition‘. De locatie is erg makkelijk te vinden en ook redelijk goed te bereiken met het OV. Parkeren in de omgeving/voor de deur is gratis en er is altijd voldoende plek. Het feest werd gegeven bij een dansschool dus de dansvloer was geweldig! Bij binnenkomst werd ik begroet door twee hartelijke dames bij de garderobe. Brenda van BE-Kiz stond vervolgens klaar met een glaasje oranje glitterchampagne (alcoholvrij). Kortom een erg fijne manier van binnenkomen.

Line up

DJ Tje (Resident DJ – Hij organiseert samen met Brenda de BE-Kiz feesten)
DJ Lisa Rose

Het feest

Ik hield mijn hart vast voor dit evenement omdat er deze avond maar liefst 4! verschillende feesten werden gegeven. Maar het werd toch nog best druk, zoals altijd waren er iets meer vrouwen dan heren maar het was niet ontzettend uit balans. Om dit probleem een beetje te ondervangen waren er een aantal taxidansers aanwezig van Diversity. Dit team doet zijn naam eer aan want het zijn zeer diverse dansers! Ze hadden een lichtgevend polsbandje om (ideaal! Eerst hadden zij ook wel eens een enkelbandje maar het polsbandje is een geweldige verbetering). Ik zag dat de taxidansers het lichtje van hun bandje even uit deden als ze pauze namen. Dikke plus!

Mijn avond begon nogal bloederig… Met mijn hak kwam ik net naast de nagel van mijn grote teen, daar had ik een flinke snee. Al snel lag er een plasje bloed op de dansvloer *oeps* en het duurde even voordat het stopte met bloeden. Maar een echte kizombie laat zich natuurlijk niet tegenhouden door een oorlogswond, dus na al het bloed te hebben weggepoetst ben ik er weer tegen aan gegaan. Ik heb meerdere leuke dansjes en er hing de hele avond een gezellige sfeer. De zaal is altijd leuk ingericht en deze keer waren er ook veel ballonnen omdat ze natuurlijk een feestje vierden.

BE-Kiz zijn erg gastvrij en weten hun gasten goed in de watten te leggen, er zijn altijd snoepjes aanwezig. De prijzen aan de bar zijn zeer schappelijk en Brenda komt altijd langs met iets te eten. Zelf vinden ze het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en willen ze de feeling van een social creëren. Ik kan niet anders dan beamen dat hen dat prima lukt. Nu moet ik stiekem bekennen dat ik deze keer iets minder op de muziek heb gelet omdat ik nogal bezig was met mijn bloedende voet. Maar zolang de dansvloer vol blijft met dansende koppels… Wat mij wel opviel is dat er iets meer traditioneel werd gedraaid en ook iets minder slow. Denk dat de sfeer daar ook om vroeg dus beide DJ’s hebben daar goed op ingespeeld.

Mijn oordeel

Leuk feest om je weekend mee af te sluiten! De organisatie besteed veel tijd aan het promoten van het feest, ze staan bekend als vriendelijke, gastvrije mensen en dit maken ze waar. Hun concept met 1 vaste DJ en een gast DJ werkt ook prima. Het is een feest waar iedereen even een praatje met elkaar maakt en waar iedereen gezellig samen danst.

Wil je een feest op de zondagavond zonder teveel opsmuk en poespas? Dan ben je bij BE-Kiz aan het juiste adres!

Cijfers

Hier gaan we dan!

Locatie: 8/10
Bereikbaarheid: 9/10
Taxidansers: 8/10
Sfeer: 9/10
Muziek: 8/10

Totaal: 42/50 dit komt dus uit op een 8,4.

Kizomba Blog

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *